Restaurant Portal

Sankt Eriksplan 1 har varit en krogadress sedan tidigt 60-tal. I juli 2015 tog Klas Lindberg över restaurangen och efter omfattande renoveringar öppnade dörrarna till Portal i augusti 2016. Här lagas okomplicerad mat, med tydliga smaker och bra råvaror – med den gemensamma nämnaren att maten med enkelhet ska kombineras och lyftas av god dryck. Vi vill erbjuda och visa på en gastronomisk helhet. Ett populärt ställe där man måste boka bord i god tid.  

Köttet: 4

Tillbehör: 3

Nytänkande: 4

Pommes: 0

Presentation: 4

Servering: 4

Atmosfär: 4

Pris/prestanda: 3

Totalt 3.3

Recension: Onsdag 20 september 2017
Med öppna sinnen kom vi till Portal för att äta råbiff, för vi visste att den inte var av det klassiska stuket. Det blev som vanligt delade meningar men nu är det bagarn som skriver såååå.
Fint hackat inte malet, innanlår tillsammans med ett ostron, pepparrot, senap lite olja och salt som blandas på plats av en trevlig servitris i minst tio sekunder så att smakerna sätter sig. Som tillbehör picklad lök, sallad och tunna knäckebröd. Ingen pommes men högt på nytänkande. Jag tyckte den var toppen men som sagt det var delade meningar. Råbiffen på Portal är väl värd ett besök.

Senaste recension av: Bagarn

2017-10-02 18:28:51

Lämna en kommentar