Hotel Lydmar på Blasieholmen har ju även en trevlig restaurang och en bar utanför med utsikt över strömmen, slottet och g:a stan. Mycket populär under sommaren i kvällssolen. Restaurangen är inspirerad av det franska köket och det traditionella Svenska. Maten varierar beroende på säsong och tillgång på råvaror för att säkerställa att man serverar det som är bäst just nu.
Köttet: 4
Tillbehör: 4
Nytänkande: 0
Pommes: 2
Presentation: 4
Servering: 2
Atmosfär: 4
Pris/prestanda: 3
Totalt 2.9
Recension: Måndag 7/8 2017
Trevlig restaurang på Blasieholmen som vi har besökt tidigare utan att prova råbiffen. Samlade ihop några testare som var hemma sommar Stockholm. På menyn finns en Steak Tartar á la Calabra ? En färdigblandad råbiff mald på nötkött med klassiska tillbehör. Tyvärr blandad till en Mousse utan någon struktur och lite köttsmak. Snyggt presenterad och trevlig personal men inte så intresserade.
Senaste recension av: Örjan
2017-08-28 13:17:43