Restaurang Himlen

104 meter över marken, högst upp i Skrapan på Södermalm ligger restaurang Himlen. Här hittar du inte bara en av Stockholms mest fantastiska utsikter, men likväl vällagad, förstklassig mat. På våning 25 finns matsalen här serverar vi klassisk och modern mat, med goda drycker till stans bästa utsikt. Allra högst upp, på våning 26 ligger “Grill & Cocktail”. I en urban, pulserande miljö och med Stockholms bästa utsikt äter och dricker du gott. 

Köttet: 2

Tillbehör: 1

Nytänkande: 0

Pommes: 3

Presentation: 4

Servering: 4

Atmosfär: 4

Pris/prestanda: 3

Totalt 2.8

Recension: ”Hej, välkommen till Himlen onsdagen den 23 mars 2022” står det i ett SMS jag fick den 21/3 och som påminde om en bordsbokning jag gjort för en test av deras råbiff. Inledningen är ju uppseende-
väckande och delvis positiv jämfört med att bli kallad till motsatsen.
Som sagt vi ville testa deras franska råbiff. Färdigblandad med dragonmajonnäs, friterad lök och krasse. Vi blev mottagna av trevlig personal och fick ett fönsterbord.
Mycket att titta på ut över Stockholm och vacker solnedgång. Tyvärr matchar inte råbiffen utsikten. Färdigblandad med en
driva friterad lök, lite seg ej knaprig. Svårt att krydda upp nån bra smak. Summering, råbiffen så där, personal och miljö mycket bra.

Senaste recension av: Örjan

2022-03-30 13:09:50

Lämna en kommentar