Tures

Tures, en av Stockholms härligaste mötesplatser, finner du vid Sturegallerians entré från Grev Turegatan. Här serverar vi mat & dryck man alltid vill ha, i en öppen miljö där du känner igen dig men ändå möts av överraskningar. Ett ställe där man träffar gamla bekanta och hittar nya vänner. Ta med dig dina vänner på en lunch, några glas eller en bättre middag. Vår breda meny sträcker sig från både klassiska svenska rätter till internationella rätter som vi serveras på ”vårt vis”.

Köttet: 4

Tillbehör: 4

Nytänkande: 0

Pommes: 4

Presentation: 4

Servering: 4

Atmosfär: 4

Pris/prestanda: 4

Totalt 4.0

Recension: Tisdag 25 februari 2020.
Tures är en riktig favorit när det gäller råbiff . Tis 25/2 tog vi en lunch där. Köttet är perfekt precis lagom grovt malet, tillbehören äggula, lök,rödbeta, kapris,fransk senap. Sen blandar man själv som man vill . En ren njutning, ligger bra till för årets råbifff—- NÄSTA BESÖK: —-den 16 februari 22022
Trevliga vänner och kompisar, testpatrullen, ”vad sägs om en råbiff på onsdag” . Vi gick till restaurang Tures som vi besökt tidigare, en bra referenspunkt för klassisk råbiff. Trevlig krog i hjärtat av STHLM, råbiffen är gjord på ryggbiff, bra . Alla tillbehör som vi gillar finns med och ett trevligt bemötande, ett ställe att rekommendera. Behåller sin plats som referenspunkt.

Senaste recension av: Bagarn

2022-02-23 13:11:05

Lämna en kommentar