RESTAURANG AG

Restaurang AG vågar vara både ärliga och stolta när de presenterar ett helhetskoncept som i första hand tillfredsställer köttälskare. I den gamla silversmedsverkstaden på Kronobergsgatan 37 får såväl smaklökar som sinnesstämning en innovativ upplevelse.

Köttet: 4

Tillbehör: 4

Nytänkande: 0

Pommes: 4

Presentation: 4

Servering: 4

Atmosfär: 5

Pris/prestanda: 5

Totalt 3.9

Recension: Onsd 5 dec 2015
Restaurangen för alla köttälskare AG har givetvis en klassisk råbiff på menyn. därför gav sig råbiff.se patrullen dit spänd av förväntan. Vid vårt besök var det helt fullt i restaurangen och ett härligt sorl som skapar en bra känsla. Servicen under vårt besök var klanderfri och fler restaurangen borde utbilda sin personal i att både vara väldigt kunniga men samtidigt skönt avslappnade i sin service. Råbiffen som AG serverar är av klassiskt snitt med de givna tillbehören rå lök, hackade rödbetor, färsk kapris samt dijonsenap. Deras pommes till är to die for. Smala och friterade med en härlig krispighet som saknar motstycke. Själva råbiffen är mald och konsistensen är något kladdig men köttkvalitén på oxfilén är av högsta snitt. Den känns fräsch och smakar riktigt bra. Vi beställde även in tryffelmajonnäs som extra tillbehör som adderat ytterligare en dimension till smakerna. Vårt råd är att även göra tryffelmajonnäsen till ett stående inslag då de gifter sig väldigt bra med den tunna krispiga pommes som serveras till. Summa summarum så levererar AG en bra råbiff väl värd ett besök och 245 kronor avskräcker inte då det är en rejäl portion som kommer in.—- NÄSTA BESÖK: —-Torsd 13 sept 2018
Omtest av AG, det har nästan gått tre år sen senast.
Vårt tidigare intryck var ju mycket positivt både av råbiffen och krogen. Lite ny besättning i testgruppen ger lite nya intryck. Köttet mycket gott men kanske lite för finmalet och så är äggulan färdigblandad. Pommesen god men är lite mycket åt stripshållet, känns som snacks. Annars allt perfekt.

Senaste recension av: Örjan

2018-09-25 10:58:19

Lämna en kommentar