Melanders Butik & Brasserie

Alldeles intill Vasaparken finner du Melanders Butik & Brasserie som, precis som namnet antyder, både är en butik och en restaurang. En folklig kvarterskrog där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö och samtidigt känna dig som hemma.

Köttet: 5

Tillbehör: 5

Nytänkande: 2

Pommes: 4

Presentation: 4

Servering: 4

Atmosfär: 4

Pris/prestanda: 5

Totalt 4.2

Recension: Fred 29 januari 2016
På fredagar serveras råbiff, endast fredagar, så man får planera in ett besök. Men det är det värt. Trevlig kombination med fisk och skaldjursbutik. Lokalen är ljus, snyggt möblerad och ofta välbesökt. Man har en extra knorr att personalen blandar till var och ens råbiff med alla klassiska tillbehör och man får blanda sig i vilka ingridienser som skall med och kryddning. Serveras sen med god, krispig pommes. Och inte minst en bra fatöl och Linje i en gumma, sånt gillar vi. På vägen ut efter en bra råbiff stannar man gärna till i butiken och köper nått gott till fredagskvällen. Vi rekommenderar ett besök.—- NÄSTA BESÖK: —-Fred 20 sept 2019
Vi vet ju att dom serverar en utmärkt klassisk råbiff efter vårt tidigare besök och nu tyckte vi att det var ännu bättre. en på plats färdigblandad råbiff, på innanlår, med utmärkta tillbehör..
Vi får ju på plats påveraka vad som blandas i och kryddning..
Bland de bästa råbiffar vi har ätit.
Övriga kriterier också på topp..

Senaste recension av: Örjan

2019-09-23 13:56:15

Lämna en kommentar