Lennartochbror

Lennart & Bror är en köttbutik på Birger Jarlsgatan 83. Vi har som främsta drivkraft att erbjuda en unik service till dig som kund när du ska köpa ditt kött. Därför ser vi till att alltid ha högsta kvalitet på de produkter vi har i disken, i allt från varmkorv till den mest melerade hängmörade ryggbiffen. Utöver att vara en köttbutik kan du även få en bit mat eller ta en drink hos oss. Vår meny består av enkla men goda rätter som i många fall är baserade på kött, men vi har såklart veganalternativ som är lika goda.

Köttet: 4

Tillbehör: 4

Nytänkande: 0

Pommes: 4

Presentation: 3

Servering: 3

Atmosfär: 4

Pris/prestanda: 4

Totalt 3.2

Recension: tisd 30 november
Lennart och bror är en speciell kombination av köttaffär och restaurang med betoning på köttaffär.
Ganska unik men självklar och charmig kombination. Atmosfären är lokal och med stamgäster som
gärna slår sig i slang med oss som är nya gäster. Kött är ett självklart samtalsämne både för att handla och som maträtt. Rätt ställe att äta råbiff på. Man serverar råbiff på olika kött beroende på vad man har som är bra. Tyvärr denna dag innanlår på kalv, med tanke på testen innan denna.
Men det visar sig att denna gången är riktigt bra, beroende på att den maldes ganska grov och ”just in time”. I övrigt klassiska tillbehör och en bra pommes. Dryckerna var dock lite si och så med man hade glömt att gå på bolaget. Inga nubbar och ytterst lite avec. Rekommenderar ett besök för en råbiff och atmosfären.

Senaste recension av: Örjan

2021-12-13 14:27:54

Lämna en kommentar