Berns Bistro & Bar

Här kan du välja och vraka bland alla klassiker i det franska köket – moules frites, steak tartare, bœuf bourguignon eller chèvre chaud. På Berns Bistro & Bar kan frankofilen dessutom njuta av viner från så gott som alla Frankrikes vindistrikt samt lyssna till den franska lokalradion som står på från morgon till kväll. Så, sitt kvar länge och njut som en riktig fransman.

Köttet: 2

Tillbehör: 2

Nytänkande: 0

Pommes: 2

Presentation: 3

Servering: 4

Atmosfär: 4

Pris/prestanda: 2

Totalt 2.4

Recension: Onsd 27 april 2015
På en Bistro med fransk profil är ju råbiffen oftast färdigblandad, så även här.
Testpatrullen som förordar den klassiska, dvs med ingridienserna var för sig, har svårt att bli lycklig när råbiffen är färdigblandad. Berns är blandad, med ägget och kryddad, till en smet som saknar struktur och köttkänsla. Dock gjord på innanlår och ganska god kryddad bla med en tydlig fransk senap. Ovanpå får du kapris och lök för egen blandning. Pommes kunde ha friterats en gång till. Om du vill ha en knapp till och gillar Skåne, Fläder eller Vodka så blir du nöjd,
dock inte vi (fransk bistro är inte stora på nubbar). Trevlig personal och miljön är bra, på sommaren en stor uteservering i kanten på Berzelii park. Summering, klassisk råbiff och fransk bistro samspelar inte.

Senaste recension av: Örjan

2015-12-14 14:52:29

Lämna en kommentar