Recept, klassisk råbiff

 


                                            

Så här gör vi råbiff    2 PERS.                            

Ca. 400 g innanlår  
1 st. gul lök
rödbetor efter behag
2½ msk. kapris
2 st. äggulor
salt-peppar-fransk senap

                                                                              
Mal köttet grovt                                                   
hacka fint, lök och rödbetor
separera gulan från vitan

                                                                          

Forma 2 st. köttbiffar snyggt
lägg upp lök-rödbetor-kapris
vackert på en tallrik
forma en grop i köttet och
lägg i en hel gula på varje biff.

                                                                                                                                                          

Blanda med kniv och gaffel
alla ingredienser på tallriken
till en fin råbiff.
Salt och peppar efter behag,
stryk eventuellt lite fransk senap
över råbiffen.

TILLBEHÖR:    Pommes frites
DRYCK:          Öl och snaps!

  

[widgetkit id=25]

Lämna en kommentar