När Tures öppnade i Sturegallerian 1989 blev vi snabbt en favorit bland stockholmare och utomsocknes, flanörer, shoppare, affärsfolk, turister, folk på språng och folk med tid, unga och gamla. Och så är det fortfarande – hit kommer verkligen alla. Tures präglas av en sorts modern nostalgi med självklara klassiker vilket avspeglas i allt från mat till miljö.
Köttet: 4
Tillbehör: 4
Nytänkande: 4
Pommes: 0
Presentation: 4
Servering: 4
Atmosfär: 4
Pris/prestanda: 3
Totalt 3.2
Recension: Onsd 8 december 2015
Tures isade rentartar, vilken upplevelse.
Det hackade renköttet kommer på en isbädd toppat med ett vaktelägg, Med tillbehör och smaker som gör smaklökarna varma. Litet minus till kocken som försökt få till inlagt granbarr på sidan.
Här lyckas man möta krispen samtidigt som råbiffen smälter i munnen. Atmosfären är helt på rätt plats, och måltiden likaså.
Senaste recension av: Alexander Nilsen
2015-12-17 14:49:47