Styrelsen Bar&Bistro

I en rustik och familjär miljö vid Kungsholmstorg serverar STYRELSEN bar & bistro husmanskost med inspiration från matkulturer i södra Europa. Vi har en trivsam bar där du kan träffa kolleger och vänner på en afterwork. Förutom menyn kan den som inte är vrålhungrig beställa smårätter i baren. Dessutom hoppas ägarna locka många gäster med sin cocktailbar som de satsar hårt på.

Köttet: 4

Tillbehör: 4

Nytänkande: 0

Pommes: 4

Presentation: 4

Servering: 4

Atmosfär: 4

Pris/prestanda: 4

Totalt 3.4

Recension: Onsdag 26 oktober 2016
En trist och mörk onsdagskväll i oktober gick våra steg till STYRELSEN bar & bistro på Kungsholmen. Mungiporna gick uppåt då vi möttes av en varm, intim och välkomnande restaurang.
I stort sett fullsatt med en övervikt av små grupper av tjejer. Alla verkade trivas i lokalen med begränsat svängrum för oss med några extra kilon.
Det blev ett glatt återseende då serveringen sköttes av ett par proffsiga och trevliga killar som vi kände igen från Gondolens bar. Som framgår av testresultatet var den klassiska råbiffen mycket bra. Spänstigt och välsmakande kött från innanlåret. Tillbehör enligt boken med större bitar rödbetor som var lätthackade. Pommes var lite väl tjocka men välsmakande. Till nästa gång skall Linie Aquavit finnas. Denna gång fick vi nöja oss med OP.
Sammanfattningsvis en mycket trevlig kväll på Styrelsen dit vi gärna återvänder.

Senaste recension av: Kalle Skybrant

2016-10-27 15:14:53

Lämna en kommentar