Restaurang kasten

En bistro av Jim&Jacob

Ett stenkast från Djurgårdsbron ligger Kasten. En bistro där huvudråvaran ligger i centrum. Vällagad, modern & rustik matlagning med fokus på att det ska vara gott. Menyn byts ständigt ut efter säsong och humör hos köksmästaren så varje besök inte blir det andra likt.
Med stort utbud av både den gamla och den nya vinvärlden. En vinlista med mycket av det klassiska men även moderna ofiltrerade viner. Slink in på ett glas eller boka en plats för middag i baren, krogens bästa platser!Betyg

Örjan
2023-04-27

Köttet
Tillbehör
Nytänkande
Pommes
Presentation
Servering
Atmosfär
Pris/prestanda

Recension

Tidigare av oss känd som Eriks bakficka nu, sen 2021, en helt ny restaurang och koncept. Och inte minst en klassisk råbiff på menyn. Trots sen lunchtid kl 1330, mycket folk, men vi tog en öl i baren. Bra och uppmärksam personal, fick vårt bord och vår beställning är enkel alla råbiff samt öl och Lysholms linjerullat. Fick vi snabbt serverat på kyld ”gumma” vilket vi uppskattar. Råbiffen serveras snyggt upplagt enligt klassiskt maner.
Utmärkt pommes, perfekt, men köttet gjord på oxfile. Vadå tänker en del men vi tycker att innanlår eller högrev ger bättre struktur och smak. Men summerat, totala intrycket mycket bra.

4.1

Lämna en kommentar