Köttet: 2
Tillbehör: 2
Nytänkande: 0
Pommes: 2
Presentation: 2
Servering: 4
Atmosfär: 4
Pris/prestanda: 3
Totalt 2.4
Recension: Månd 25 april 2015
Vi har bord kl 1830, lokalen är så gott som fullsatt och full rusch. Men vi blir snabbt omhändertagna och visade till vårt bord. Trevlig lokal, högt i tak och spottar i taket som ger ett behagligt ljus. Råbiffen enligt menyn: Råbiff med konjakskokt lök, cidersenap, äggula, rödbetor och tryffelmajonnäs. Vi får in vår mat och en god öl med nubbe i sk gumma, bra. Snabb och trevlig service. Rätten serveras på en planka, ser aptitlig ut men inte så klassisk som vi vill ha. Köttet är löst, kanske marinerat? Rödbetorna strimlade och friterade på topp på köttet. Kokt lökklick och tryffelmajonäs, nja. Rödbetorna gav en viss krunsch, positivt. Slutintryck under medel. Atmosfären positiv och trots högt i tak och full rusch bra ljudnivå vid bordet, det gick att höra vad bordsgrannen sa. Rekommenderar restaurangen men inte råbiffen om man vill ha den klassiska versionen.
Senaste recension av: Örjan
2015-12-14 14:12:57